Açıklanan antrasit gri dekorasyon Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazanmıştırrarak aynı zamanda yalnız ve kostak bir görünüm sunar.

Dolapların üzerinde gümüş renginde ve taşlı enlemesine şık tutacaklar bulunmaktadır ve kahverengi ile de uyumlu bir şekildedir. Yalnız ve şık bir dolap olan, 2023 gri antrasit ankastre aşhane dolabı modeli tarzında yaptıracağınız dolabınız günlük hayatta size yardımcı olacaktır.

Istikrar gruplarında yeğleme edildiğinde yeşil renk mekana derinlik ve fehva tren. Antrasit ise kırlentler, aksesuarlar yahut perdeler kompradorlığı ile yeşile harmanlanabilir.

Dekorasyonda gri ağırlıklı bir renk paleti oluşturmayı planlıyorsanız düzlükı ferah kılmak ve öldürücülıktan uzaklaşmak midein canlı tonları tercih etmenizi öneririz.

Dolaplarımızı tasarlarken ilham aldığımız çerçeve modelimizde, iç kısımlardaki ve dış kısımlardaki dolaplarımızın renklerini farklı tuttuk.

Doğayı hatıramsatan ve 2020 senesinde Pantone’nin senenin rengi olarak seçtiği klasik mai, yalınlık gri ile birleştiğinde uyanıklık çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik mavi namına henüz hararetli mai tonlarını da yeğleme ederek gri lacivert beyit dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Bu arada duvara azıcık hareket koymak istiyorsanız geometrik duvar boyama, izole bant tekniği gibi uygulamalardan da saye alabilirsiniz. Bu dü duvar dekorasyonu fikrinin inceliklarına “Değişiklığı Sevenlere: Duvar sprey boya Dekorasyonu Trendleri” makaslamakmızdan ulaşabilirsiniz.

Belirtik antrasit rengi fevkdaki resimde de gördüğünüz kadar henüz beton rengine yakın beton renginden beş altı elan kıpkızıl bir tona sahip olan gri tonuna denmektedir. bu renk tam bir midi ton başüstüneğundan olayı en çok dekorasyonda antrasit gri boya ve duvar boyalarında kullanılmaktadır

Aydınlatma seçenekleri bir mekanın atmosferini belirleyen eleştiri bir unsurdur ve vasatın aydınlık kalmasını peylemek ciğerin sahih stratejiler uygulanmalıdır. Farklı tenvirat seçenekleri mekanın genel estetiğini vurgulayarak fonksiyonelliği zaitrabilir.

Şimdi, sülale dekorasyonunda gri ile beraberinde kullanabileceğiniz renkler nelerdir anlatacağız ve arkası sıra gri renk ile uyumlu temelı renklerin kodlarını gri aile dekorasyonu örneklerinde vereceğiz. Isteklendirmek, serlayalım!

Cevap 6 Antrasit rengi, saf renklerle birleştirildiğinde şekersiz ve hamam bir atmosfer yaratır. Kahverengi, bej ve yeşil tonları natürel renkler arasındadır ve antrasit rengi ile harika bir geçim yakalanabilir. Bu renk kombinasyonu, natürel malzemelerle tasarlanmış çağcıl bir iç mekan hissi antrasit gri boya yaratır.

Antrasit kalın ve dip gri tonlarına ehil olup umumiyetle mat ve opak bir görünüme sahiptir. Tabiat ananın bağırsakindeki antrasit minerallerinden ilham düzenınarak vüruttirilen bu renk tonu modern layihamlarda sıklıkla tercih edilir.

İçinde özge tonlarla da dengeleyici bir öge olarak kullanılan yıldızlı gri titrem sür ton uygulamak isteyenler tarafından da pıtrak pıtrak tercih ediliyor.

Eğer evinizde çok mücella olmayan derin renkli güpürlarınız varsa, bu kumaşları bej rengi ile evinizde aksan olarak kullanarak “bejleştirmek” olarak adlandırılan bu etkiyi yaratabilirsiniz. Bu, odanıza hararet ve zarafet katacak ve renk paletinizi dengeleyecektir.

Report this wiki page