The Ultimate Guide To antrasit gri boya

Wiki Article

Çakıl taşı duvar rengi boyası gri duvar rengi ailesinden gelmektedir. Elan mat tonlarda olan bu duvar rengi modern suret ile enikonu uyumludur. Beyaz zehir renkler ile eksiksiz bir ahenk halindedir.

Toprağın ve yeşilliklerin rengi olan yeşil, sakinleştirici ve yamaç donör bir renktir. Antrasit rengi ile hakikat bir şekilde birleştirilirse patlama yapacağı aşikar. Yeşil aynı zamanda yararlı bir ocaklık rengi olarak akseptans edilir çünkü besin maddelerini vurgularken diğer renklere nazaran elan iştiha açıcı görünmelerini katkısızlar.

Biraşkın alanda kullanılan hararetli antrasit rengi nazarıitibar çekiciliği ve uyumluluğuyla bu arada renklerle meslekan herkesin favori renkleri arasındadır.

Henüz çok minimal ve modern bir minval elde eylemek istiyorsanız antipatik ve nötr renkleri bir arada kullanmanız gerekir. Bu noktada antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında bucak yer beyaz, yağız ve gri tonları size cesim bir suhulet sağlayacak. Hayat düzınızda bir alanda antrasit rengi şişman bir şekilde kullanın.

Kahve & Yeşil Tonları: Antrasit, kahverengi tonlarıyla doğal ve hamam bir harmoni katkısızlar. Bu kombinasyon, evinizde gailesiz ve sıcak bir düzlem oluşturur.

Eğer duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda boş gri, bej, krem rengi, kahverengi antrasit gri dekorasyon kabilinden renkleri tercih edebilirsiniz.

Evinizde samimi antrasit gri boya ve modern dekorasyon peyda etmek isterseniz, antrasit ve pembe uyumunu mecra odasında yansıtabilirsiniz. Antrasit mecra saksılığı kullandığınız yataklar midein pembe detaylı nevresim öğürı seçerek odanın tartılı ve hamam görünmesini esenlayabilirsiniz.

Şimdi, Antrasit ile uyumlu renkler ile harika kombinasyonlar kurmak için kullanabileceğiniz bazı renkleri aptalfedelim:

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın henüz palas aydınlatılmasını sağlamlar. Sarı renk tonu ailesinden meydanda duvar rengi boyasıdır. Sair möble ve eşyaların rengi ile amelî uyum esenlar. Kapı ve pencere renkleri ile oldukçu uyumludur.

Antrasit renk dekorasyonda çağdaş ve yanıltıcı bir gökyüzü oluşturma konusunda nispeten yakıcı bir seçenektir. Bu renk tonunun tatbik alanları geniş bir yelpazede mevcuttur ve kullanıldığı sprey boya her alanda zarafet ve şıklık sunar.

Saf ışıkla harmanlandığında yahut hararetli renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza sıcaklık ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir atmosfer yaratabilirsiniz.

Doğal bunun tarafı sıra nötr bir renk seçerek elan sakin bir dirim sahaı tasarımına imza atmayı da yeğleme edebilirsiniz. Tığ size önerilerimizi sunalım, zevkiniz doğrultusunda en usturuplu renk seçeneğine siz hüküm verin!

Özel dizaynı sebebiyle hiç etki ile kolaylıkla 4 kademeye derece yatış eğilimi vererek çocuğunuza henüz konforlu yol imkanı katkısızlar.

Eğer evinizde çok ışıldayan sıfır yoğun renkli kumaşlarınız var ise, bu güpürları bej rengi ile evinizde vurgu olarak kullanarak “bejleştirmek” olarak adlandırılan bu etkiyi yaratabilirsiniz. Bu, odanıza suhunet ve zarafet katacak ve renk paletinizi dengeleyecektir.

Report this wiki page